Nginx / php-fpm ile, konum başlık bazen tarayıcı tarafından göz ardı.

0 Cevap php

I / php-fpm nginx için çalışan bir apache / mod-php web sitesi hareketli sürecinde kulüpler.

Apache / mod-php altında, header("Location: $url"); böyle bir oturum açma girişiminin ardından olduğu gibi, farklı bir sayfaya tarayıcı yönlendirmek için kullanabilirsiniz. Nginx / php-fpm geçtikten sonra, tarayıcı artık belli sayfalarda yönlendirme takip edecek. Aslında yanıt alınan ediliyordu: Ben başlığı "[url] Yer" olduğunu kundakçı ve Httpfox ile doğruladı. Bu davranış da (IE test değil) Chrome'da görüntülenir.

Yani, birkaç deneyler yaptı http ilgili birkaç şey okudum, ve o iş yaptı, ama çalışıyor (ya da neden etmedi) neden emin değilim.

Başlık: "[url] Location" önce başlık: Ben ile geldi çözüm "303 Durum" göndermek oldu. Veya Durum başlığı ihmal, ama ben bunu "Status 303" değişti yönlendirmeyi yaptım: Bu, hem ben "200 Durum" gönderdi Yer başlığını gözardı, Chrome ve Firefox'ta çalışır. Bu Apache altında Statü 200 ile çalıştı.

Durum başlık Yer başlığını kullanmak için gereklidir? Ya Apache o iş yapmak başka bir şey yapıyordu? Ben o iş yapılmış header("Status: 303"); hattı başka dahil php kodunun herhangi bir değişiklik yok ettik. Orada burada işte başka bir şey olmalı, ama ne olabilir hiçbir ipucu var.

Herhangi bir fikir?

0 Cevap