PHP Tam URL (veya web sitesi) dahil

0 Cevap php

Ben basit olduğunu düşündüm ama öyle olmak görünmüyor şey yapmaya çalışıyorum.

Ne isteyen kulüpler benim PHP kodu ayrı bir web sitesi eklemek mümkün olmaktır. Temel olarak, bu nedeni ben bağlantıları olan bir "ana" sayfa yazıyorum ve benim bağlantıları aşağıda "yer" web siteleri aynı sayfada olmasıdır. Muhakeme Ben sadece tüm kullanıcılar bizim araçları almak için basit bir "ana" bir yerde inşa ediyorum, olduğunu. Sorun bizim araçları (ağımız tüm yerel ve iç) diğer bazı web siteleri genelinde yayılmış olan, olduğunu. PHP, bunu yapabilirim emin değilim, ve "bunu yapmak" için yol file_get_contents() kullanarak uzak sitenin içeriğini almak olacaktır:

 <?php
   $a = file_get_contents("http://url/folder");
   echo ($a);
 ?>

Bu çözüm ile sorun tüm içerir ve ben inanıyorum, çünkü CSS dosyalarına başvurular şimdi tüm file_get_contents() sadece oluşturulan olurdu kaynağı üzerinde getiriyor ile, kırık olmasıdır olacak bağlantılar CSS kod öylesine kaybolur ve geçerli sayfa kullandığı CSS devralır.

Ben bir iframe gibi sanki bu iş için istediğiniz hemen hemen gibi, ama ben sadece benim önyüz olarak aynı sayfada uzak "web" dahil etmek mümkün olmak istiyorum, iframe kullanmak istemiyorum.

0 Cevap