Apache, PHP önbelleğe

0 Cevap php

Bir kurulum Curl ve PHP kullanarak bir şey bir iç proxy tür var. Kurulum şu şekildedir:

Proxy sunucusu oldukça ucuz VPS (zamanlarda i / o, yavaş disk olan) olduğunu. Bu sunucuya tüm istekleri tek bir index.php komut dosyası tarafından işlenir. Index.php kullanıcıya başka verileri, hızlı sunucu ve görüntüler getirir.

İki sunucu arasında veri aktarımı çok hızlı ve darboğaz proxy sunucusu üzerinde sadece disk i / o olduğunu. Tek index.php olduğundan - Bilmek istiyorum

1) Nasıl ki index.php proxy sunucusu üzerinde Apache kalıcı "cahced" sağlamak mı? (Php önbellek Googling, ben php-script kendisini önbelleğe apache herhangi bir pre-build modüller varsa bilmek istediğiniz php tarafından "veri" çıktı önbelleğe birçok özel çözümler mu?).

2) arka uç sunucusundan getirilen veriler proxy sunucusu üzerinde RAM / cache Alway mı? (Yeterli bellek olduğunu varsayarak)

Isteklerini işlerken 3) apache diskten herhangi bir yapılandırma dosyalarını veya diğer dosyaları okumak mı?

4) içeriği sunan önce diske yazılacak günlükleri için apache bekle mu -) eğer öyleyse ben proxy sunucusu üzerinde günlüğünü devre dışı bırakır (ya da içerik sağlamak için yolu ilk günlükleri yazılı olması beklemeden servis edilir var.?

Temelde, ben birlikte i / o tüm 'vekil' sunucuda diski ortadan kaldırmak istiyoruz.

Teşekkürler,

JP

0 Cevap