PHP GD - Linux vs Farklı metin ofset Mac

0 Cevap php

Ben imagettftext kullanarak bir kutu () ve standart bir Arial Bold yazı tipi merkezi içinde hizalanmış metni oluşturmak için çalışıyorum.

Ben bir Mac kod geliştiriyorum ve metin kutusunun merkezinde Ben sadece beklediğiniz yolu hizalar. Ama sonra uygun bir linux sunucuya benim kod dağıtmak ve metin farklı ve karakter aralığı kapalı olduğunu render olduğunu kökeni görünüyor.

Ben her iki makinada php ve php gd son ve en büyük sürümü olduğumu doğruladı.

Aşağıdaki örnek resimlere bakın:

This is what happens on mac alt text

This is what happens on linux alt text

Benim soru Herkes önce bu deneyim ve dışarı aslında sadece linux sunucu üzerinde metni piksel bir çift dengelemek için başvurmak zorunda olan bu soruna yönelik bir düzeltmenin veya geçici çözüm biliyorum vardır. Ya da yukarıdaki fonksiyonu ile metin işleme gelince ben eksik bir şey var mı?

DÜZENLEME: (Ben aynı zamanda sınırlayıcı kutuyu almak için) (imagettftext kullanarak kukla render denedim düzgün ortalamak için render ediyorum metnin boyutunu almak için) (imagettfbbox kullanırım, sorunun kökeni imagettftext gibi görünüyor () işler çok garip)

EDIT 2: freetype in uygulamaları arasındaki Belki onun bir fark? Ben umut ediyorum ama onlar aynı kod tabanını kullanmak

0 Cevap