Bir Yaygara uzun kelime sarma

0 Cevap php

Ben bir shoutbox içinde son derece uzun olan sözcükleri sarılması için bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Birisi bir filepath üzerinden veya eğer yazar Örneğin, birisi sadece saçma bir grup yazar. Örneğin:

blahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahblahnonsensenonsensenonsensenonsense

Yaygara (, yerleştirildiği yere bağlı olarak) birden fazla genişlikleri olabilir, bu yüzden içerik sayfasındaki genişliğini doldurmak için genişletmek gerekiyor çünkü dış etiketinde için bir genişlik ayarı, uygun olmaz. Şimdi bu dış etiketinde içinde, onun içindeki her bir not tutun iç etiketleri vardır.

Şimdi, ben bu konuda bazı ev ödevi yaptık ve bu çalışacaklarını belirtti oldu:

.yourclass(#youid)
{
   word-wrap: break-word; /* Internet Explorer 5.5+ */
   white-space: normal; /* Firefox */
} 

Ama bütün 5 Binbaşı Tarayıcılar çalışmak için bu gerekir: Firefox, Internet Explorer 7 ve 8, Opera, Chrome ve Safari. Tüm 5 Binbaşı tarayıcılar için bir çözüm var mı?

Not: Ben CSS birleştirerek umursamıyorum, JS, PHP, ve / veya başka bir dil Bu doğru işe almak.

Herkes bu sorunu yaşadı? Hiç kimse bunu çözmüştür? PHP fonksiyonu wordwrap bakmak, ama karakter bir dizi istiyor çünkü bu, bana yardımcı olmuyor. Ben piksel genişliği tanımlayabilirsiniz ve kelime bu genişliğini aşarsa, aşağı sonraki satıra sonraki karakteri kaydırmak için eğer yardımcı olabilir. Bir kelime şal karakterlerini kullanarak sorun bu karakterler farklı font boyutları olabilir, ve tutarlı olacaktır ve tüm yardımcı değil olmasıdır. Belki de her karakterin genişliğini belirlemek için bir yolu var mı? Ve bu genişlik sonraki satıra aşağı kaydırmak yerine, Yaygara genişliğini aşarsa? Bu aslında işe yarayabilir, ama ben bu belirlemek için nasıl bir kayıp değilim.

Birisi bana yardım edebilir mi? Teşekkürler :)

İşte yukarıda CSS => http://acs.graphicsmayhem.com/spoogs/index.php kullanıyorum link

Aslında, Opera haykırmalarıyla her 3 Opera'da çok uzun kelime sarmak yok, birisi diğer tarayıcılarda test ediniz ve bana bu bazı geribildirim vermek?

0 Cevap