Nasıl bu dizi için anahtar tanımlarsınız?

0 Cevap php

Tamam çocuklar ve kızlar,

Xml referansları ile actionscript 3.0 tamamen yazılmış müvekkilim adlı inanılmaz bir web sitesi ile çalışıyorum. Önceki tasarımcı benim için tamamen yeni fonksiyonlar dizisi (benim için) bir zihin-çözgü kurmak, ancak c-tabanlı programlama aşina olanlar için muhtemelen normal bir uygulamadır. nasıl olsa ... bu yüzden bir sorunla karşı karşıya olduğum bu dizi defenition dayalı doldurur bir alt navigasyon menüsü var:

subnavData = new Array({"title":"OVERVIEW", "func":this.changeSlide, "param":this.showServices, "hasChild":true},
{"title":"CREATIVE DIRECTION", "func":this.changeSlide, "param":this.showBranding, "childOf":0},
{"title":"SOCIAL INTERACTIVE", "func":this.changeSlide, "param":this.showOnline, "childOf":0},
{"title":"LIVE EVENTS", "func":this.changeSlide, "param":this.showLiveEvents, "childOf":0},
{"title":"CONTENT STRATEGY", "func":this.changeSlide, "param":this.showPerformance, "childOf":0},
{"title":"PROCESS", "func":this.changeSlide, "param":this.showProcess},
{"title":"CASE STUDIES", "func":this.changeSlide, "param":this.showCaseStudies},
{"title":"CLIENTS", "func":this.changeSlide, "param":this.showClients}
            );

üst menü öğesi dolayısıyla dizide bu sayı 0 yapma, çocuğu var ... şimdi ben şimdiye kadar bu iş için aldık tek yolu '0 'için "childOf" ayarlamak için olmuştur, o dize '0' dır 'değil, değer 0. i normal bir php programcısı yaşıyorum, bu yüzden 0 nokta diğer işlevleri kayıt olmayan başvurular için içsel bir eğilim özellikle sorun yaşadım. Bir numara bekliyor ve 0 Benim için çalışmıyor çünkü, menü kazandı, böylece bu, '0 dize beyanı 'başka fonksiyon tekrarlanan bir süreç için çalışmıyor gibi ne ben inanıyorum, burada konudur öncelikle ben bu gibi eğer 't gösterilecek ... gördün mü?

ne yani ben merak ediyorum ben bu dizinin için 1 yerine 0'dan sipariş başlayabilir nasıl. i Dizideki her örneği ({}) parantez içinde bulunan bu nasıl yapılır bilmiyorum. php, ben böyle bir şey (varsayımsal olarak, braced eğer değerler php tarafından kabul edildi) yapardı:

subnavData = array(1 => {"title":"OVERVIEW", "func":this.changeSlide, "param":this.showServices, "hasChild":true}, etc... );

ama flaş Bu çalışırken:

subnavData = new Array(1 => {"title":"OVERVIEW", "func":this.changeSlide, "param":this.showServices, "hasChild":true}, etc... );

hiçbir şey verir. lütfen yardım. teşekkürler!

0 Cevap