Port, bir IIS / ASP.NET sitesi LAMP için?

0 Cevap php

Ben başka bir orta ölçekli şirket satın almak için yaklaşık bir orta ölçekli bir şirket için teknoloji çalıştırın. Bizim teknolojisi tüm LAMP (Linux / Apache / MySQL / PHP), biz kazanıyor şirket tüm Microsoft yığını (IIS / MSSQL / ASP.NET) 'dir. Personel geliştiriciler hiçbiri şu anda. NET yapmak ne de hiç Microsoft sunucu altyapısı desteklemiştir. Ben durumla ne karar zor bir zaman yaşıyorum ...

Yapılacak biz port tüm (onunla benim takımın kişisel deneyimsizlik, havai çizgi çalışıyoruz lisans maliyeti, vb dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle başka bir yol gidiyor ilgilenmiyor) LAMP MS şeyler?

Biz onlar birbirleriyle konuşabilir böylece her destek ve katman bir demet yazmak için ayrı ekipler ile hem paralel hem de teknolojiler çalışacak mı?

Bu seçimlerin hiçbiri optimal. Hiç kimse bu ve nasıl devam etmedi gibi bir durumla karşı karşıya kalmıştır? Yüksek trafik hacimleri ve oldukça kapsamlı uç sistemleri ile her iki durumda da büyük altyapı bahsediyoruz unutmayın. Herhangi bir fikir kabul edilecektir.

0 Cevap