Yerine devralır saklanması için bir sınıf değiştirme

0 Cevap php

Ben çalışmak için teslim oldum kod tabanı MDB2 devralan databse sınıf özellikleri. Bu kullanımda MVC framework (özel inşa mesele) için temel oluşturur ve sırayla modelleri db devralır.

Sana bazı fark etmişsinizdir eminim gibi, bu oldukça büyük bir soruna yol açar. Bir model örneğini her zaman, sonuç oluşturulan yeni bir veritabanı bağlantısı olduğunu. Bu tabii ki çok savurgan olduğunu. Ayrıca işlem bir model bir örneği başlarsa, etkileri bir taahhüt oluşuncaya kadar diğer örneklerini görünmez, çünkü ben, amaçlandığı gibi işlemler kullanmak mümkün olduğum anlamına gelir.

Planım yerine ondan devralmasını mdb2 saklanması db sınıfını değiştirmek ve daha sonra onun tekiz işlevselliği sayesinde mdb2 tek bir örneğini muhafaza sahip olmaktır.

Ancak, MDB2 yöntemleri çok büyük bir kütüphane ve bir sürü şey daha yüksek kod tabanı yukarı MDB2 yöntemlerine erişmek için edememek bağlıdır.

MDB2 sınıf saklanması ve yüksek katmanlarını değiştirmeden ona aramaları geçmek için bir yolu var mı, ve mdb2 her yöntem için bir sarıcı yöntem yazmak zorunda kalmadan?

0 Cevap