€ œreturnâ € oluşturmak nasıl?

0 Cevap php

Benim web sitesinde gerçekten çok basit bir e-ticaret var. Bu sadece bir alışveriş sepeti, "emir" adında bir tablo ve bir ödeme ağ geçidi ile bir entegrasyon var. Geçidi I "satın al" butonuna tıkladığınızda bu yana, bu ağ geçidinin https web sitesine yönlendirir ve her şey orada yapılır, iyi yapıyor.

Benim soru: Bu ağ geçidi web siteme bir durum kodu döndürür. Ben örneğin www.mysite.com / get-return.php, www.mysite.com / get-error.php ve www.mysite.com / get-receipt.php, bazı adresler yapılandırmanız gerekir

Sorun ben Wordpress kullanıyorum, bu yüzden sadece benim temalar klasörüne bir php dosyasına işaret edemez. Ben (muhtemelen init kanca kullanmak için gidiyorum), ve benim eklenti tüm uygulama yapmasını herhangi başlıkları gönderilmeden önce, her nasılsa, add_action kullanarak bazı mantık eklemek gerekir www.mysite.com / get-return.php yapardı.

O add_action ile tespit etmek mümkündür ve url yüzden www.mysite.com / get-return.php var varsayarak bir eklenti mantığını uygulamak denilen ediliyordu init kanca, , ve bir 404 var o kadar arayan dönmek değil mi?

0 Cevap