php sebat nesne

0 Cevap php

Ben web programlama, ben özellikle geçmişte masaüstü uygulamaları oluşturmak için java kullanmış oldukça yeni.

Ben php kalıcı nesneleri oluşturmak için nasıl anlamaya çalışıyorum. Belki kalıcı i bir oturum değişkeni seri hale tarafından alacağı gibi, nesne her müşteri için benzersiz olmak istemiyorum, doğru kelime değil. Ben nesne sunucuda oluşturulan istediğiniz ve aynı nesne her zaman erişilebilir olması gerekir. Nesne veritabanını sorgulamak ve bazı verileri saklamak istiyorsunuz. Bu şekilde, her bir sayfa yükleme, php kod oldukça veritabanını her zaman sorgulamak zorunda değil, aynı kalıcı nesne o veri almak istiyorum.

Benim ilk anlayış benim istediğim ne başarmak için izin vereceğini, çünkü ben şu anda nesne oluşturma için singleton deseni kullanıyorum. Nesnenin parçası bir dizidir, ve ben diziye bir değer katan bir php sayfası yürütmek, ve aynı sayfada onun para cezası bu değeri eriştiğinizde. I dizisine bir değer katmak ve daha sonra değeri erişir başka bir sayfa yüklemek Ancak, dizi geri boş olan etmektir.

Bu mümkün mü? I çok veritabanı sorgulama kötü olduğunu düşünerek tepki muyum? Orada zaman zaman ikinci herhangi biri sırasında veri isteyen 20 kadar kullanıcılar olmak, ve ben db her zaman sorgulamak saçma thats gibi hissedeceksiniz.

Teşekkürler

0 Cevap