Bilgi web standardını Ulaşın

3 Cevap php

Ben bizim kişiler için kullanabileceğiniz bir standart var mı? Ben müşterilerimizin iletişim bilgilerini barındıran bir uygulama oluşturmak istiyorum. Ben bu yüzden mümkün olduğunca çok sayıda müşteri ile senkronize etmek mümkün kullanması gereken bir standart var mı?

Belki herhangi bir Öğreticiler verebilir Outlook ben "LDAP" hakkında bir şeyler bulabilirim?

Ben örneğin outlook şey düzenleyebilir ve bizim sunuculara yükler böylece ben 2 yönlü senkronizasyonunu destekleyen isterim. Takvimlerde gibi CalDAV

3 Cevap

hCard (veya daha eski vCard) formatları için aradığınız gibi konuşuyorsun.

Çıkış Microformats. Ben size istediğiniz yerde desteklenen eğer emin değilim, ama onlar önyükleyicisini biçimlendirme ilginç biraz konum. Onlar hCard adında bir iletişim bilgileri biçimi vardır.

CardDAV is the emerging standard. It's like CalDAV, but stores the contact resources in vCard files and makes them accessible using extensions to WebDAV. So far, only Apple have implemented it on the server with Mac OS X Server 10.6's Address Book Server, and on the client with Address Book on Mac OS X 10.6. iPhone Support is still lacking (as of firmware 3.1), and there are still several limitations with Apple's implementation of Address Book server, namely no Organisation-wide contacts (like public folders), and no delegation/permissions can be set on the accounts. There is also no web interface for viewing/editing them, so unless your clients are all on 10.6, they're left in the cold.

Alternatif bir yaklaşım müşterilere geri senkronize edecek merkezi kişileri, depolamak ve erişmek için Exchange 2007 ve EWS'e (Exchange web hizmetleri) kullanmak olacaktır.