Yardımcı sınıflar ve komut nedir?

3 Cevap php

Çerçeveler bir sürü / AMS / CMS I "yardımcı" komut ve sınıfların klasörleri görebilirsiniz. Yardımcı betikler ve sınıflar tam olarak ne yapmalıyım? Onların amacı nedir. Bu geliştirici tarafından tanımlanan ya da fonksiyon için onların bir standart mı?

3 Cevap

Yardımcı sınıflar / komut, genel olarak, belirli görevleri gerçekleştirmek için bir uygulama tarafından kullanılan araçlar vardır. Genellikle, bu sınıflar uygulama boyunca tekrar ve tekrar gerçekleştirilir ortak görev mantığı merkezileştirme oluşturulur.

Bu araçlar genellikle çok özeldir, ve uygulama içinde veri veya nesnelere 'eylemleri' gerçekleştirin.

Ortak örnekler dize işleme, ayrıştırma giriş, şifreleme / şifre çözme programları, ya da matematiksel hesaplamalar olacaktır.

I know that it means classes that help you in performing your tasks. It may be parsing a String in a specific way or some general purpose calculation one needs in various parts of its code.

Genellikle Java (php bilmiyorum) onlar Util adında bir sınıf statik yöntemler bir demet şeklinde, ya da en azından ben hep bunu gördüm nasıl.

Wikipedia

Bu işlevsellik uygulamanın temel amacı olmasa yardımcı sınıflar, bazı işlevsellik sağlayarak yardımcı olmak için kullanılan sınıfları için bir terim verilir.

Montecristo ne diyor eklemek için. Yardımcılar sizin için işin çoğunu yaparak kolay karmaşık kod yazma yapmak. PHP çerçeve symfony Örneğin, onlar Javascript yardımcıları denir nedir var. Bu yardımcılar AJAX çok daha hızlı ve kolay aramalar oluşturarak yapar prototip kitaplığı tarafından sağlanan API sarın.

Burada bir javascript yardımcısı bir örnektir:

<div id="feedback"></div>
<div id="indicator" style="display: none">Loading...</div>
<?php echo link_to_remote('Delete this post', array(
    'update'   => 'feedback',
    'url'      => 'post/delete?id='.$post->getId(),
    'loading'  => visual_effect('appear', 'indicator'),
    'complete' => visual_effect('fade', 'indicator').
                  visual_effect('highlight', 'feedback'),
)) ?>