Nasıl nginx / NHPM / PHP-FPM ile oturum / doğrulama çalışır?

0 Cevap php

Yani, nginx-http-itme-modülü ve PHP-FPM ile nginx kullanan bir uygulama architecting bakıyorum ve yapılandırma eğlenceli bir sürü sonra, ben onu gerektiği gibi PHP sayfaları taşıma noktasına çalışma var.

Ben nginx + NHPM yayıncı-abone sistemi ile çalıştırmak için gördüğüm tüm örneklerde, ancak abone kanal gidiyor ise ne yapılması gerektiği açık asla - Ben alamadım Ne olsa da, seans çalışmak gerekiyordu nasıl olduğunu , etkili bir aboneye benzersiz olması. Örneğin, bir kamu kanal ve her kullanıcı için özel bir kanal ile bir sohbet sistemi düşünün.

Şimdi, geleneksel bir PHP kurulumunda, PHP için çerezleri geçirerek oradan oturumu görünümlü ve kullanıcı kimlik doğrulaması ya dayalı olup olmadığı sayfanın kalanını taşıma, fakat PHP-FPM ve uzun bu gibi çalışmak gerekir gibi yoklama, görünmüyor.

, Isteği olmayan bir kimliği doğrulanmış bir kullanıcı ise ben sadece bir hata mesajı ile onları dökümü ve geçerli olmadığını bilerek istemciden uzun anket sonlandırmak, anlayabiliyorum, ancak geçerli bir istek ile, neredeyse istemciden yoklamak gerekir PHP kimlik doğrulaması, sonra kesmek ancak açık isteği bırakarak - ve ben nasıl bu bölümü çalıştığını emin değilim.

Herkes bu ideal bir örnek ile mümkünse, elde edilmelidir nasıl açıklayabilir misiniz? I not burada HTTP Temel kimlik doğrulaması için arıyorum lütfen unutmayın, ben kimlik MongoDB de ayrı bir veri depolama karşı baktı gerekir.

0 Cevap