PHP komut dosyası komut satırından değil, cron işleri

0 Cevap php

Umarım bir cron işi tarafından çalıştırılması gerektiğini bir CakePHP komut dosyası var. Bu ancak görünüşte değil cron, komut satırından iyi çalışır. Cron satırı gibi bir şeydir:

*/2 * * * * cd /path/to/app;../cake/console/cake do_update

Script kendisi, - ve bu bence biraz muhtemelen cron kapalı atma ölçüde, çok tuhaf olabilir - ki 50-kayıt dilim karar sistem saatini kullanarak, veritabanındaki bir Emlakçılar tablonun bir alt aracılığıyla döngüler güncellemek için veritabanı:

$realtors = $this->Realtor->find('all',array(
'conditions'=>array('Realtor.zone_id'=>1),
'order'=>array('Realtor.num DESC'),
'limit'=>50,
'offset'=>date("i")*25
));

Yani benim soru (lar) / olmasıdır - belli bir döngü için cron işi atmak istiyorum ben burada yapıyorum bir şey var mı? Ve, belki de daha önemlisi, çılgın bir saat boyunca yönetilebilir parçalar halinde bir veritabanı bölme benim yöntemdir? (Ben hemen hemen bir programlama acemi değilim, bu yüzden onlar iyi bir uygulama ya da ister bilmeden bir sürü şey deneyin.) Herkes döngü ve bir cron ile veritabanı kayıtlarının çok sayıda güncelleme daha iyi bir yol önerebilir, bu işlemek için bir sistem için çok büyük olmaktan tek bir sorgu engeller?

EDIT: Farklı bir sunucuda cron script tarafından çalıştırdığınızda değil sadece her zaman komut satırından çalışır, o da çalışır. Ben belirli bir sunucuda berbat bir şey, sadece var sanırım, bu yüzden bir kod ile ilgili bir çözüm var şüpheli gibi görünüyor! Ben sadece aşağıdaki yararlı cron ilgili anlayışlar arasında bir cevabı kabul edeceğiz ...

0 Cevap