Bir ses dosyasını çalmak için PHP / MySQL actionscript değişkenler geçen

0 Cevap php

Php bir değişken olarak bir yolda nasıl getirebilir? Ben My SQL veritabanında saklanan mp3 dosya adlarının yüzlerce var ve ben, adını dediğimiz bir değişken içine yükleyin ve ardından bu ses dosyasına çağrısında URL'sini değiştirmek istiyorum. Ben her şeyin PHP ve veritabanı tarafında set ediyorum, ama ben Flaş bölümü ile hüsrana uğramıştır. Ben sadece flaş php bir değişken geçirmeden içerecektir düşünüyorum. Sayfa başına 15 dosya ve her biri farklı bir ses dosyası ve ses tetiklemek için tıklayınız olabilir farklı bir görüntü olurdu - biz inşa ediyoruz, web sayfaları sonunda 10 olurdu. Ilk tıklama dosyasını başlatmak istiyorum ve ikinci sesi durdurmak olacaktır. Görüntü ve ses dosyaları, tüm veritabanında saklanır.

Ben başka bir yazı üzerine bu kodu bulundu ve ben ne yapmak istediğinizi temelde. Hala düğme parçası eksik, ama ben PHP değişkeni anlamaya eğer ben yeni seçenekler bir grup açılacaktır düşünüyorum.

var soundRequest:URLRequest = "path/to/file.mp3"; //the path would be a variable passed from the database to php and then to the actionscript
var s:Sound = new Sound(soundRequest);
var sChannel = s.play(0, int.MAX_VALUE); //Causes it to repeat by the highest possible number to flash.
//Above starts the sound immediatly (Streaming);

//Now to wait for completion instead, pretend we didnt start it before.
s.addEventLister(Event.SOUND_COMPLETE, onSComplete, false, 0, true);
function onSComplete(e:Event):void
{
   var sChannel = s.play(0, int.MAX_VALUE); //Causes it to repeat by the highest possible
}

0 Cevap