Online video barındırma için ffmpeg kullanarak

0 Cevap php

Ben FFMPEG ve PHP kullanarak etrafa oldum. Ben HTML5 ile FFMPEG kullanabilirsiniz fark ettik. Ben ffmpeg web sitesinin belgeleri okudum ve o kadar bilgime ötesinde. Ben bir 'premade' bir açık kaynak belge veritabanına bilgileri depolayan ve ffmpeg fonksiyonu çalıştırmak için onu söyler. Php dosyası var. Ancak, Mp4Box ve FLVTool2 kullanın.

Dizisi en vb video boyutu, kare oranları anlamak oldukça kolaydır. Sıfırdan bu tasarlarken gerçekten nereden başlayacağımı fikrim yok.

Ben dosya karşıya sonra dosya varsa görmek için kontrol ve bu veritabanı kayıt, bundan sonra, kaydedilecek değişkenleri tanımladık.

Asıl soru dönüştürmek için söylüyorum sonra FlowPlayer ya jwplayer kullanabilirsiniz çok doğru. Flv tüm videoları dönüştürmek için Mp4Box ve FLVTool2 kullanıyor.

EDIT: düzenlemek için üzgünüm, ben aynı soruyu birçok mesaj gördüm ama hepsi yazılımların eski sürümleri ile ilgili, php onlar derinlemesine bir daha olsaydı (muhtemelen kendi web sitesi üzerinde bulabildiğim yeni sürümleri üzerinde taşıyacak web akışı için NASIL)

0 Cevap