Giriş bir https sayfa olmalı

0 Cevap php

Bazı güvenlik uzmanları giriş sayfası ssl https olması gerektiğini geçmişte söylediler. Yani benim giriş tüm sayfalarda görüntülenen bir blok ne ise. O benim bütün web sitesi https olmak zorunda anlamına mı geliyor?

Ben http formu koymak ama https bunu yayınlamak mümkün okudum, ama ben orta saldırı, bir erkekle istismar edilebileceğini söyleyerek birini okudum. Birisi bu teyit edebilir? Ben bu teyit (ve güvenli bu çözmek için nasıl bir pratik bir cevap ile bana yardımcı) olabilir birisi için 100 puan lütuf var. Benim giriş formu her sayfada, ben https üzerinde bütün web sitesi yapmak gerekiyor mu? Ben burada söylediğim şey soru çekinmeyin. Onlar sadece okudum fakat deneyimi yok ve kendimi denemek vermedi şeylerdir.

Edit: ben soru ilanıyla zaman, soranlara, ben bounty ayarlama denedim ama sistem izin vermedi. Ben SSS kontrol ve ödül soruyu yayınlamaktan 2 gün sonra yayınlanan olabilir gördüm. Eğer henüz lütuf görmek nedeni budur. Ben 2 gün içinde bir lütuf set kadar Ama ben bir cevap seçmek olmaz. Karışıklık için özür dilerim.

0 Cevap