Benim web sitesinin kullanıcıları Facebook Connect veya API yoluyla arkadaşlarını davet etmek için bir yolu var mı?

0 Cevap php

Facebook API ile çalışmak benim kulaklarım kanatır, ama yine de ben kimse için bir çözüm bulmak umut ediyorum burada, belirli bir sorunu var. Benim web sitesi kullanıcılarının kendi web sitesi hesabı ile kendi FB hesabını bağlamak için izin Facebook PHP SDK kullanıyorum, bu yüzden daha sonra geri dönmek ve (benim veritabanında kendi OAuth belirteçleri depolayarak) tek bir tıklama ile giriş yapabilirsiniz. Bu, tüm iyi çalışıyor - ne şimdi istiyorum sitemde bir formu kullanarak siteme onların arkadaşları tavsiye / davet tesisi ile kullanıcılara sunmak için muktedir olmaktır.

I here dahil olmak üzere birçok yerden FBML örnekler denedim - Ben gösterilecek ama belki denemek için bir davetiye formu almak başardınız, bunu oluşturmak için alabileceğiniz tüm (benim {[bir davettir 1)]}, burada geçerli değildir. App Graph API ile kullanmak için bir OAuth kimlik / sırrı var sadece bu yüzden var. Web siteme takmayı web siteme kullanıcının arkadaşlarını davet veya bir Facebook Sayfası için en azından istiyorum. Ama görünüşte sayfamda bu FBML dahil sadece uygulama davetleri üretecektir.

Benim soru: Bunu gerçekleştirmek için herhangi bir yolu var mı? Ben (belirli bir URL'ye yani) siteme kullanıcının arkadaşlarını davet, ya da benim FB Sayfa onları davet edebilir miyim? Ben yanlış bir açıdan yaklaşan bu muyum?

Herhangi bir tavsiye çok takdir. Eğer daha fazla bilgi yarar istiyorsanız, lütfen bana bildirin. Çok teşekkürler,

Biggs

0 Cevap