php entegrasyonu ile FCKeditor 2'de izin stil özniteliği

0 Cevap php

Ben bu soruna gerçek bir çözüm bulmak için yaşıyorum.

PHP entegrasyon yöntemini kullanırken FCKeditor 2, editöre geçirilen herhangi bir html elemanı css stil elimden formu o olacaktır.

Bu nedenle, bu:

<div style="color:#000;background:blue">hello</div>

Bu kadar sona erecek:

<div>hello</div>

Ben editör kaydetmeden üzerine doğru styling geçeceğini teyit edebilir, ancak editör içine yüklerseniz, o kaldırılır, 2 Kaydederken böylece dışarı çıkardı ve.

Ne yazık ki benim için çözüm değil, sadece 2 çözümleri, benim kodlama yapısı ile çalışmıyor veya Sihirli Tırnaklar kapatmak için Javascript Entegrasyon, kullanmak için ya vardır. Ben onun üzerinde güvenmek için tavsiye olarak değil sihirli tırnak kapatmak istiyorum, ben bunu yaparken bir yerde başka bir şey kırmak olmaz emin olmak için benim oldukça büyük kod tabanı geçmesi için şu anda vaktim yok.

Yani, ben bu sihirli tırnak ile PHP entegrasyonu etkin kullanarak FCKeditor 2 ile nasıl çözülebileceğini soruyorum? Zaten fckeditor.js içinde FCKConfig.RemoveAttributes gelen 'tarzı' kaldırdık

Bu yazının amacı yenilgi gibi, "ckeditor yükseltin" "javascript entegrasyon kullanmak" ve "sihirli tırnak kapatmak" gibi çözümler teklif etmeyiniz. Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz ve umarım bir çözüm bulmak aynı sorun ile diğerleri yardımcı olacaktır.

David

0 Cevap