Kıvrılmaları kullanarak google analytics etkinleştirilmesi?

0 Cevap php

Ben kıvırmak kullanarak bir sitede bir google analytics komut dosyası yürütmek gerekiyor. O kıvırmak istek için bana sunulacak raporlama özellikleri nelerdir?

Benim sorum daha net yapmak için, ben www.abc analytics raporunda, kıvırmak kullanarak www.xyz.com gelen www.abc.com bağlanmak eğer üzerinde analytics kodu vardır ve bir web sitesi www.abc.com olduğunu varsayalım . com olacak i kıvırmak gösteri kullanılarak yapılan istek?

Alışkanlık göstermek parametreleri nelerdir? Hiçbir navigasyon olmadığından ekran çözünürlükleri, renk derinliği, ya da herhangi başka bir javascript tabanlı özellikleri orada olmaz. diğer herhangi bir raporlama özellikleri bana uygun olmaz?

Ben göstermek için aşağıdaki gerekir:

  • (i başlığını ayarlayarak gönderme olacak) user agent
  • yönlendirme (yine ben başlığı ayarlayarak gönderme olacak olan)
  • kaynak ip adresi ve yeri (farklı ülkeler için proxy kullanarak)

emin Im Google'ın kurabiye ve bu (ben de proxy kullanarak olabilirsiniz beri) olup olmadığı olduğunu bir konu temizlenmesi gerekir. Nihai sonuç ben ziyaretçilerin çeşitli geliyor sanki mümkün taklit site trafik olması gerektiğidir ....

IF the entire thing is not technically possible,is there any other way i can simulate diverse traffic into my google analytics account ?

0 Cevap