Hareketli ön sayfa (cursebird veya oturaklı)

0 Cevap php

Tamam ben dürüst olacağım, ben PHP / MySQL ile deneyim iyi bir miktar var, ben sadece jQuery öğrenmeye başladım ve çok az yaptım ama ajax ile bazı. Yani koşullarını ajax / jquery kullanarak birbirinin bana biraz kafa karıştırıcı. Başlık Ben 5 madde ile bir web sitesi var, ve ben onları (daha yeni bir girilirse, son öğeyi kaldırmak, ve üstüne yenisini koymak, anlamı) taşımak istediğiniz önermek Neyse, onlar en çok 5 vardır Bu, son bir söndükten her şey aşağı hareket, üst oda yapar, ve bir yenisini kaybolur böylece veritabanı tablosunda son öğeleri, şimdi ben bir test olarak jquery kodlu ettik. Ancak, bu bir test ve veritabanı, sadece gizli bir div olduğunu kaybolur biri ile 0 etkileşim vardır. Yani jQuery kısmı halledilir.

Yani bu konuda gitmek nasıl emin değilim, belki ajax ham formatında bu 5 öğe vardır sayfadan bir web sitesini kontrol var düşünüyordum, ve onlar yenilemek sonra değiştirirseniz?

Doğru bir başlangıç ​​için bir "plz kodu 4 me" cevabı, bu işe nasıl sadece kavramı, ya da bazı bağlantılar aramıyorum.

edit - Ayrıca, 5 madde sıralanır, bu yüzden öğeyi 3 tıklarsanız ben refreshlessly 2. maddenin üzerinde hareket etmek gerekir, bu yüzden bu sanıyorum bir bütün diğer sorun neden olur.

0 Cevap