Nasıl PHP istekleri uzun başlık bildirimleri işleyebilir?

0 Cevap php

Benim web fotoğraf galerileri yüklemek için Picasa Web Uploader API kullanmaya çalışıyorum. Ben, düğmeye uygulamak Picasa'da kurmak almak ve kimlik doğrulama çalışma almak mümkün oldum, ama Picasa benim site tarafından alınan POST işleme gelince $_FILES dizisi her zaman boştur.

Fiddler kullanarak Picasa tarafından yayınlanmıştır isteği bir göz yaşadım ve her dosya multipart başında Content-Disposition başlık olduğunu too long tespit etmek mümkün olmuştur - gönderdi başlık Picasa tarafından ile benim sunucusundaki dosyanın tam yolunu içerir, bu nedenle 128 karakterden çok daha fazla varlık biter:

Content-Disposition: form-data; name="http://localhost:50216/1f6b3b29edc6f9d8898ede07c1b10e27/image/415603f72f75af1a.jpg?size=640"; filename="DSC_0055.JPG"

PHP sadece 128 karaktere kadar başlıklarını ele, ve başlığı çok uzun ise, tüm çok parçalı kısmı atılır ki gibi görünüyor. (Fiddler bu başlığın uzunluğunu azaltmak ve isteğini tekrar yayınlamak, benim web sitesi aldığı $_FILE ve başarılı bir şekilde yönetir).

How can I work around this?

  • Ben PHP uzun başlığını ele almak ve $ _file dizideki verileri almak için izin yerde ayarı çok ayarlayabilir miyim?
  • ya, ben $ _file dizinin yanı sıra başka bir şekilde eksik çok parçalı bölümüne erişebilirsiniz?

0 Cevap