PHP 5.2.9 build zend_execute.lo başarısız - bellek?

1 Cevap php

Ben PHP EXIF ​​desteği ile derlenmiş almak için çalışıyorum. Bu zend_execute.lo bina aldığında ben CentOS 5.3 çalışan benim sanal sunucu üzerinde PHP 5.2.9 inşa etmeye çalışın Her zaman, başarısız olur. Ben kendisi ile sadece bu dosyayı derleme denedim ve başarısız. [# # # #] Sonra ... şey bayt belleğe tahsis dışarı diyor.

Nasıl PHP derlenmiş alabilirim?

1 Cevap

Zend_vm_execute.c dosya tüm uygulamakla ve kolayca fazla bellek 100 MB tüketebilir derleme içerir. Önerilen oslution daha fazla belleğe sahip bir kutu üzerinde derlemek için. O ise - ne sebeple olursa olsun - mümkün değil (ekranda yazdırılır ve değiştirme, komut almak - = 2 O0-ile ve elle çalıştırmak) derleyici iyileştirmeleri devre dışı deneyebilirsiniz hangi performansını zarar edecek ya da kullanmayı deneyebilirsiniz Bu seçeneklerden birini kullanarak başka VM uygulaması:

--with-zend-vm=CALL
--with-zend-vm=SWITCH
--with-zend-vm=GOTO

Ama bu Agian oyur performans zarar ve diğer sıkıntı verebilir. Dediği gibi: daha Meory ile bir kutu alın ve güvenli olması için orada derlemek - istemezsin kullanılan kütüphaneler aynı sürümünü kullanıyor gibi sürece PHP'nin çalıştığı konum derlemek zorunda.