Sinek şifresini çözme üzerinde webserver?

0 Cevap php

Ben kesinlikle kritik verileri involes bir proje için bir konsept ile uğraşıyorum.

En önemli parçası şifreli saklanması gereken olmasıdır.

Webserver dosyaları sunmaktadır hangi monte edilir şifreli bir dosya sistemi yeterli değildir.

Verilerin şifresini çözmek için anahtar bir karma ve zaman damgası ile birlikte güvenli bir bağlantı istek URI kabul edilmelidir.

Sadece bir kez ulaşılabilir böylece zaman damgası dayanan karma, anahtar ve dosya adı, bir listede URI ve depolar doğrular.

Önemli kısmı şimdi webserver diskten dosya alabilir ve onlar o istek URI var anahtar kullanılarak deşifre hizmet gerektiğidir.

Aynı zamanda verimli ve hızlı olmalıdır. Bu da taranacak tüm dosya gerektirmeyen bir şifreleme yöntemi gerektirir. Dosya giderek şifresi böylece. Ben AES atomik şifreli belirtilen blok boyutları ile bunu düşünüyorum.

Yani bir seçenek i AES kullanarak şifresini ve şifresi içeriği yazdırmak bazı megs parçalarını bir php komut dosyası kaynak dosyayı okuma olacaktır. Komut dosyası daha sonra önceki verileri unutur ve eof kadar sonraki öbek devam ediyor.

Aes ben sadece, ayrı ayrı dosya tanımlanmış boyutu parçaları şifrelemek onları birleştirmek ve dosyaları servis atarken bunu aynı yapabileceği desteklemiyor. ancak ben yeniden icat etmek zorunda değilsin ki tek bir standarda sopa istiyorum, bu yüzden ben de dosyaları şifrelemek için standart kütüphaneleri kullanabilirsiniz.

Ancak bu çok verimsiz olacaktır.

Eğer herhangi bir apache / lighttpd / nginx modülü ya da bazı iyi bir yöntem biliyor musunuz?

0 Cevap