Otomatik olarak dosya yapısı gösterimini oluşturmak için PHP script [çoğaltmak]

0 Cevap php

Possible Duplicate:
PHP - Iterate through folders and display HTML contents

PHP kullanarak, bir web sitesinin kök dizine gidin bir komut dosyası oluşturmak için çalışıyorum ve oradan, scandir() veya glob() (o tek dizin tarama işlevleri olmak kullanarak Ben bir dizin test girişi karşılaşmak), I is_dir($fileName) aracılığıyla, kendisini yeniden çağıran, sonra kök dizindeki tüm öğeleri arasında gezinmek için bir özyinelemeli yöntemi kullanmak istiyorum öğrendim.

Ben sorunlarla karşılaşıyor ediyorum İşte burada - Ben bir dizin bir girdi ulaştığınızda, doğru gider eğer doğru dizinleri komutlar, ama kendini ararken, ben ({[almak mümkün görünmüyor deyim 0)]} dizin sağ, ben onu aramak her zaman yana, sayfa fazla bir şey yüklemek için sona erer. Ben bunu başvuru nasıl tarama dizinleri göreli URL-tabanlı doğadan, anlamaya çalışıyorum. Ben o zaman mantıklı düşünmek istiyorum php sayfası (bu durumda, $ROOT_DIR="../../") bulunan ve olduğu dizine kök dizin göreli bir değişken $ROOT_DIR, set Ben $ ROOT_DIR ile scanAllFiles [Benim site haritası yöntem] arayacaktı. Bu dizeden önde "../../" çıkardıktan sonra bulunan dizinin dize var $ dosyaİsmi. Bu denedikten sonra, çalışmıyor.

Bunu yapmak için farklı bir dizin-dolaşma yöntemi kullanılarak olmalı, ya da ben yanlış yöntem çağrısı biçimlendirme am?

0 Cevap