php proje linux sunucu üzerinde değil windows çalışır

0 Cevap php

Yani tam olarak aynı projenin iki kopyası vardır. Sunucuların konfigürasyonu aynıdır. Komut dosyası veritabanına bazı veri yazmak ve ardından header() function veritabanına yazılı verilere bağlı olarak ile uygun sayfaya kullanıcıyı yönlendirmek zorundadır.

Windows ilk yönlendirmek ve daha sonra yazılı hiçbir veri olmadığından, elbette, hangi çalışmaz, veritabanına yazmaya çalıştığında olsa, Linux sunucu üzerinde çalışıyor. Ben Windows sürümünde header() işlevini açıklama, bu veritabanına yazar, ancak yeniden yönlendirme yapmaz.

Nasıl iki tam komut kadar farklı çalışabilir?

Edit:

Ben o kadar çok var çünkü ben kodunu göstermek nasıl emin değilim ve çok dağınık oluyor. Ama temelde, sadece header() ayarlar bir işlev ve daha sonra db yazar fonksiyon. O yönlendirir zaman, bu veritabanına yazılmış verileri seçin ve görüntülemek gerekir.

Bunun çok basitleştirilmiş versiyonu. Unutmayın, header veritabanına yazılı ÖNCE ayarlanır. Ben sadece ne anlamıyorum, ben bu suçlu olduğuna inanıyorum, ama ben kod yazmadım ve 2 Linux sunucularda mükemmel çalışır çünkü ben bunun mimarisini değiştiremezsiniz. Ben sadece Windows sunucu üzerinde çalışması gerekiyor.

Ben o beni göndermek gerektiğini linke bana gönderir demek, yönlendirme ok yapar, ancak veritabanına yazmaz. Ama ben header() bölümünü açıklama, bu veritabanına yazıyor, ama yönlendirmeyi yapmaz.

0 Cevap