Neden tepkisiz sayfasında sonuçlanan PHP script (ImageMagick) Convert.exe çağırıyor?

1 Cevap php

* This is now resolved * windows temp klasörü temizleyerek!

Some info - Windows 2003 server, IIS 6 ImageMagick 6.3.3 PHP 5.2.0

Ben sunucuda görüntüleri yeniden boyutlandırmak için ImageMagick kullanıyorum ve ben bu son zamanlarda sorunlara neden olmuştur düşünüyorum. Ne fark ediyorum benim PHP komut dosyası çalıştırıldığında ImageMagick web sayfası donuyor komuta ve yeniden olmayacak olmasıdır. Aslında ben sayfayı yeniden yükleyin ve tekrar deneyin mümkün duyuyorum önce önbelleğini ve çerezleri temizlemek zorunda bulundu. Ive ImageMagick Convert.exe çağıran kod satırına sorunu izole. Hiçbir yanıt almak ve iade veri yok olduğunu görebilirsiniz trafiğe bakmak için Mozilla Firebug kullanarak, çağrılan sayfa hakkında hiçbir bilgi, sadece askıda gibi görünüyor.

ImageMagick çağıran kod değişmedi ve her zaman (yaklaşık 2 yıl!) Daha önce çalışmış ve aşağıdaki gibidir -

   $cmd = "convert.exe \"". $uploadfile . "\" -resize \"" . res_image_width ."x" . res_image_height . ">\" \"". $uploadfile. "\" 2>&1";
   passthru($cmd);
   //system($cmd);
   //exec($cmd);

(Ben normalde passthru kullandım ama ben biraz bilgi iade edemeyeceklerini görmek için exec ve sistemi denedi.)

Ben ImageMagick komut satırından hiçbir sorun komutları ve ImageMagick iyi çalışıyor gibi görünüyor böylece görüntüler ... resized cezası alabilirsiniz çalıştırabilirsiniz, sadece PHP gibi görünen -> sorundur ImageMagick iletişim. Başlatmadan umuduyla bunu çözebilir Im. Eğer bu olabilir başka bir şey biliyor musunuz? Nasıl bu hata ayıklama hakkında gitmek istiyorsunuz?

çok teşekkürler

1 Cevap

Eğer passthru kullanarak diğer komutları çalıştırmak için yapabiliyor musunuz? örneğin: passthru("dir");

Ve res_image_width olması gerekiyordu $res_image_width? Eğer (senaryonun üstündeki error_reporting(E_ALL); dahil) etkin error_reporting emin olun.