iyi stand-alone svn istemcisi

7 Cevap php

Şu anda bir PHP projesinde ortağı ile çalışıyorum.

We both edit directly to a local server (all files are stored on the server, which is also running a WAMP stack). I'm looking for an SVN client that will monitor and save all changes to the htdocs folder, and will update a remote SVN repository, through the web.

Ben bir web arayüzü üzerinden SVN istemcisi manipüle olabilir eğer büyük bir bonus olacaktır.

For example, say I save file1.php to the server. It would update file1.php on the svn website. If I would suddenly discover that my latest revisions to the file are bad, I could head over to the server (or use some web interface from my computer), and replace file1.php with an older revision.

Ben her zaman en son değişiklikleri ile uzaktan kaydedilmiş bir kopyasını istiyorum çünkü ben sadece bizim yerel makinede bir SVN sunucusu yüklemek istemiyorum.

Herhangi bir öneriler?

7 Cevap

Bunu yapmak için herhangi bir yazılım bilmiyorum. Muhtemelen komut için bu standart komut satırı svn istemcisi kullanıyorsanız zor olmaz. Yani değişti her şey düzenli ve kontrol çalıştıran bir toplu / kabuk komut dosyası var.

O dedi, ben very strongly bunu yaparken karşı tavsiye ediyorum!

Kaynak denetimi normal çalışma modeli herkesin çalışmak için yerel bir kopyasını sahip olduğunu, daha sonra merkezi bir depo kendi değişiklikleri denetler.

Açık manuel iade emin yalnızca değerli iade yorum vermek (genellikle) çalışır ve sağlayan malzeme kontrol yapar.

Ardından sunucu kaynak denetim deposundan bilinen iyi bir versiyonu ile güncellenmiş olabilir.

Bir üretim sistemi üzerinde çalışıyor gibi geliyor. Ben kuvvetle dev ortamı (ler) ve yukarıdaki yaklaşım kullanarak düşünüyor tavsiye ediyorum.

Ben bu hakkı alıyorum eğer niyeti bir sürüm, otomatik yedekleme sistemi olarak SVN kullanmaktır. Bu durumda, en basit şey bir dosya izleme aracı daha sonra SVN bunları işlemek için değiştirilmiş dosyalar için svn komut satırı müşteri çağrı kullanmak olacaktır.

Ben henüz denemedim, ama SVN-Monitor yararlı olabilir. Sen ToirtoiseSVN istemci onunla çalışmak için yukarıda belirtilen gerekir.

(Ben de aynı sorun vardı) herhangi bulamadı.

Biz 2 adımda bunu.

Ben yazılım bir parçası geliştirmek zorunda - Ben gövde şube ve diğerleri görevlerini tamamlamak için aynı şeyi ne zaman değiştirin. Sonra şubeleri birleştirme ve test edin. Bagajı test bu birleştirilmiş yama tarafından güncelleştirilen sonra.

Ve nihayet cronjob (veya elle), modu bakımları kaynak ayarlar komut dosyasını çalıştırır htdocs ve ihracatını orada yeni bir gövde ve gerektiği gibi sonra chown / chmod her şeyi siler.

Bu script biz hızla adamcağız değişiklikleri geri gerekiyorsa ettiniz revizyon ayarı, yönetici panelinden istediğiniz zaman çalıştırabilirsiniz ...

Eğer iki codebases karşı çalışan iki Committers var önerdiğiniz senaryo, bir kaynak kodu denetimi dağıtmak çözüm (Bazaar, Git, Mercurial) düşünebilirsiniz. Daha sonra yerel kaydedilmesini ve itme ve uygun olarak iki noktaya çekme değişiklikler olabilir.

Ama senin sorunun hemen gidiyor iki ucu dosya değişiklikleri izler ve ardından kısa sürede değişiklikleri algıladığında uygun olarak svn istemci komutu çağırır yarar çeşit gerekebilir

Ben mümkün kadar kolay olduğuna inanmıyorum.

Eğer istemci üzerinde SVN altında bir klasör koyduğunuzda belirli bir klasör yapısı çok değişti, dosyalar kilitli ne takip etmek için oluşturulan ve. Ilk (Yapmak istediğiniz gibi) onları kontrol etmeden dosyaları veya düzenleme dosyaları kontrol etmeden bir sunucu SVN klasör güncellemeye çalışıyorum kötü bir fikir olduğunu.

Dosya adı ile bir zip dosyası, sürümünde sizin htdocs klasörü toplamak ve daha sonra bazı uzak depolama yükleyin bir zamanlanmış iş bu yönetmek için daha kolay ve daha hızlı bir yolu olabilir.

Belki svn post-commit hook bazı kullanım olabilir, doğru komut verilirse ben bilmiyorum? Otomatik üretim sistemine (revizyon yani hemen önce yaratılmıştır kanca çağırmadan) güncel sürümle gelen değişiklikleri dağıtmak olabilir. Bu sizin için soran türden bir şey olduğunu düşünüyorum?

Ben önerdiğiniz şeyin yanlış-lık hakkında burada bazı yorumlar ile katılıyorum söylemek zorundayım. Ben elle dağıtım işlemini başlatmak ve kaynak ardından deposundan çekilir edildiği bir çözüm öneriyoruz.

Ben yanlış varsa özür dilerim.

Edit: soruyu tekrar okudum olan, bunun dışında dağıtımları otomatik değil, sen depoya otomatik kaydedilmesini arıyoruz düşünüyorum. Bu durumda olduğu gibi, başkaları tarafından önerilen planlanan komut çözüm Ben de aklınıza gelebilecek en iyi yaklaşımdır. Önerdi edenlere +1.