Db olmadan dosyaları Structurizing

0 Cevap php

Temelde i kullanıcı dosyaları yüklemek için kullandığı basit bir form vardır. Dosyaları neredeyse eşit bölme dosyalar için / altında bazı alt dizinleri ile dosyaları / dizininde saklanmalıdır. örneğin / Files/sub1/sub2/file1.txt

Ayrıca ben (dosya) eşit dosyaları saklamak için değil gerekir.

Ben kendi çözümüm var. Dosya adı SHA1 hesaplayın. Örneğin abcde ve / files / a / b / c / d / e / Bu iyi çalışıyor, ama bir klasör 4k dosyaları, 2 6k dosyaları içeriyorsa durumu verir dosyayı koymak - ilk 5 simgeleri atın. Dosya sayısı birbirine daha yakın olmak için herhangi bir yolu var mı? Max dosyaları 10k veya 10kk olabilir saymak.

Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz.

P.S. Eğer (herhangi bir db olmadan) sadece html ve php var ve saklamak gerekir dosyaları dizin sadece herhangi bir veri olmaksızın kendi dosyalarını yükledi - ben bu yüzden bir kez daha :) Görev basit, yanlış bir şey izah edilebilir. Sen (dosya olarak) depolama yineleme olmadan dosyaları dizine saklamak yüklemeleri işleyebilir komut geliştirmeli ve bölünmüş dosyaları dizinlerinin yüklenen dosyalar, her dizinde saymak (optimal ve birbirine yakın olmalıdır, her dizindeki dosyaları saymak).

0 Cevap