Yerli PHP ve PERL içinde Şifreleme

0 Cevap php

Ben daha sonra deşifre edebileceği bir veritabanı (MySQL) içine şifrelenmiş parolaları eklemek için bir yol arıyorum. Ben araştırma yaptım ve ben bcrypt şifreleri saklamak için daha güvenli yol olacaktır, ama sonra onları geri alamıyorum sonuca geldi ettik ve bu durumda ben ben giriş yapmanız gerekir şifrelerini bilmek önemlidir kendi sistemi (I IP kimlik güvenmek istemiyorum).

http://php.net/manual/es/function.mcrypt-cbc.php PHP ve PERL hem de şifreleme için bir kütüphane kullanılarak bazı iyi örnekler vardır, ancak PERL ek bir kütüphane gerektirir ve PHP belirli bir sürümü olması gerekir.

Ben en az bir yıl eski sürümleri ile doğal PERL ve PHP çalıştırmak için yeteneği (ek kütüphaneler) olan bir çözüm arıyorum. Hiç PHP 5.3 işlevleri veya benzeri bir şey.

Sistem sadece 100 kadar kullanıcıya sahip, bu yüzden birisi bile veritabanına erişimi almanın büyük bir risk söz konusu değildir, ama koruma çeşit istiyorum sadece örtmek. Eğer gerekirse, ben PERL'de bir kitaplık eklemek zorunda Tamam olurdu, ama gerçekten bir PHP kütüphanesi ile seçici olmak veya 5.0 daha PHP version yüksek gerektiren olamaz

0 Cevap