Zend Framework 1.8 uygulaması ile entegre Doktrini

2 Cevap php

Ben yazıyorum, yeni bir Zend Framework uygulaması için bir ORM olarak Doctrine kullanarak ilgileniyorum. Ben mümkün olduğunca basit entegre etmek en iyi şekilde anlamaya çalışıyorum. Ben bulmak Her örnek farklı olduğunu ve bunların çok önceden tarih yeni autoloading ZF 1.8 özellikleri. Bunların hiçbiri benim için henüz çalıştım.

Herkes bunu yapmak için iyi bir yol var mı? Benim önyükleme dosyasına yerleştirmek istediğiniz eğimli değilim, ama bazı insanlar bir Zend_Application_Resource eklenti yapmanızı öneririz. Zor kısmı Doktrini ad ve varsayılan Zend otomatik yükleme kongre takip etmeyin modeli sınıfları hem düzgün çalışan yük yolları almak gibi görünüyor.

Herhangi bir düşünce? Teşekkürler.

2 Cevap

http://weierophinney.net/matthew/archives/220-Autoloading-Doctrine-and-Doctrine-entities-from-Zend-Framework.html

Bu yazı bir göz atın. Bu detaylı bir açıklama, dizin yapısı ve nasıl autaloading özelliklerini kullanmak için verir.

Bildiğim kadarıyla otomatik yükleme ile ilgili olarak, aslında oldukça kolay yeni Zend_Loader_Autoloader yığını ile Doktrini yükleyici kullanabilirsiniz. Bu pushAutoloader () yöntemi, söz, özellikle burada, this page bir göz atın.

Burada temel çalışma olsa da, aşağı bulunuyor:

$autoloader = Zend_Loader_Autoloader->getInstance();
$autoloader->pushAutoloader(array('Doctrine', 'autoload'), 'Doctrine');

Bu zaten yığınında diğer autoloaders tarafından bulunan değilseniz, Doktrini ile başlayan yalnızca sınıflar için Doktrini kendi autoloader kullanacak.

Bu biraz yardımcı olur umarım.