PHP Sessions Var saklanması değil ...

0 Cevap session

Ben doğrulama döndürür false durumda oturumları kullanarak bir form üzerinde bilgi saklamak için çalışıyorum, daha sonra kullanıcı formu doldurmak zorunda değildir. Bu yapıyorum Bu nasıl:

SAYFA A:

<?
session_start();

$Fname = $_SESSION['FirstName'];
?>
<html>
<input type="text" id="First" value="<? if($Fname){echo $Fname;}?>">
</html>

SAYFA B:

<?
$Fname = $_POST['First'];

session_start();

$_SESSION['FirstName'] = $Fname;

//validation is not good then
header('Location: PageA.php');
?>

Sorun arka sayfa A gönderildiğinde, hiçbir şey girdilerde kadar gösteriyor, ama rastgele ben yenilemek olacak ve o göstermek olabilir, göstermek ya da olacaktır. Çoğunlukla onun sadece çalışma değil ve ben oturum vars birini kaldırarak ve diğer nedenlerden bir çerez ile yerine bir değişiklik yapıldığı zaman ne ben onu anlamıyorum tür sadece oluyor başladı, ama bu yoldan gitmeye karar verdi . Hala Ben bu sorunu neden başlamak için ne yapabilirdik görmüyorum. Herhangi bir fikir? I aynı kurulumu ile ayrı bir form var, çünkü ben php.ini dosyası ile bir şeyler düşünüyordum ve ben bunu asla dokunmadım, ve i kontrol son ne zaman artık onun değil çalışma.

UPDATE

Ben sadece, formunu denedim ben doğrulama tetiklemek için bilerek yanlış gönderilen ve zaten belirtildiği gibi boş girdiler beni geri gönderdi. Ben başka bir sayfada tıkladım ve sonra tekrar forma geldi ve girişler çıktı. Onun saklanması ama sadece hemen okunan değil gibi görünüyor? Bu yardımcı olur bilmiyorum.

0 Cevap