Sayfa tamamen IE8 (html kaynak kesilmiş) yüklü değil

0 Cevap php

Ben garip bir sorun var: Ben tüm ortak tarayıcılarda çalışıyor bir PHP uygulama var. Ancak bazı sayfalarını tam IE8 yüklü değildir. Ben kaynak kodu bakarsanız, bu bir etiket ortasında bazen kesti ve html kaynak yarısı eksik az rastgele daha cevher olmuştur.

Tuhaf şey, o çalışıyor (Ben çoğunluk söyleyebilirim) sadece başkalarına (büyük bir şirket), bazı IE-teçhizatları, görünür olduğunu.

Ben apache hata günlüklerini bakarsanız diyor:

[notice] child pid 9393 exit signal Segmentation fault (11)

Bu şekilde ilişkili ise bilmiyorum, ama nasıl (aynı parametrelerle denir) aynı sayfa başka bir (tekrarlanabilir) tek makinede çalışmak ve olamaz?

IE'de bazı render sorunlar eğer ben bir tek ipucu yok, tarayıcı dahili çökmesini ise veya sunucu gerçekten çöker ve eğer html kaynağının sadece yarısını çektikten.

(Yayımlandıktan henüz bir web projesi üzerinde oluşur gibi ne yazık ki ben bir örnek sağlayamaz)


Güncelle: Ben bazı test yaptım:

  1. Debian makinede Apache2'yi, PHP5, libPHP5 Yükseltildi. Güncelleme, aktif, XDebug devre dışı apaches mod_header ile istek başlığı (user-agent) taklit - hala aynı sorun. Seg arıza IE sadece içerik yarısını temin sorunu ile ilgili bir şey varsa dürüstçe ben, emin değilim.

Bu aynı zamanda bir virüs tarayıcı nedeniyle olabilir? Kimse hiçbir sunucu hatası olduğunda IE sadece yarım kaynak kodunu alır koşullar biliyor mu?

0 Cevap