PHP sayfasında kullanmak için iPhone üzerinde Facebook Erişim Token'ı azalmak

0 Cevap php

Ben OAuth kimlik doğrulaması kullanan yeni Facebook iPhone SDK kullanıyorum, ve ben neredeyse bütün bir bölümü hariç çalışma var. Ben iPhone üzerinde bir oturum yarattık, ve ben (böyle bir kişinin arkadaşlarının yüksek puanlar alma gibi) daha fazla işlem için bir php sunucuda o oturuma devam etmek istiyorum. Eski iPhone SDK ile, yapmak zorunda PHP sayfasına iPhone uygulamasından oturumu geçmesi oldu ve oradan gidebiliriz.

Yeni SDK daha fazla güvenlik bilinçli ve seanslara devam etmek daha zor gibi Ancak, öyle görünüyor. Ben php sayfasında oturumu devam etmek için bir erişim belirteci kullanmak zorunda gibi ben okudum kadarıyla görünüyor. Facebook SDK, şifreli gibi görünen bir erişim belirteci değişken var. Bu erişim belirteci kullanmak için ben bir şekilde, şifresini gerektiğini düşünüyorum. Ben bu erişim belirteci şifresini yardımcı olabilir gibi görünüyor this sayfa buldum, ama her zaman bir NULL yanıt alırsınız.

Ben çok şey denedim ve ben fikir tükeniyor. Ben bu doğru yaklaşıyor muyum? Ya da ben tamamen farklı bir yol gitmek gerekiyor?

Thanks, Justin

0 Cevap