Istek Apache / PHP testi sunucu gaz

0 Cevap php

Geçenlerde ben xdebug ile etkileşimli hata ayıklama gibi şeyler yapabilirsiniz böylece benim bilgisayarda bir sanal makinede çalışan bir test sunucusu kurdum. Çoğunlukla o tatlı, ama aynı istemciden seferde sunucuya birden fazla isteği çalışırken ben bir budak çalıştırmak.

Sorun bu kadar hızlı bilgisayar donanım sağlayacak şekilde çalışacak şekilde konuk-ev sahibi ağ bağlantısı, gerçekten fiziksel bir bağlantı olarak yok olmasıdır. Bu genellikle büyük bir sorun değil, ama ben APC dosya yükleme izleme uygulamak çalışıyorum, ve bu onun performansını izlemek için dosya yükleme paralel olarak çalıştırmak için bir AJAX isteği gerektirir. Gerçek dünyada, ağ dosya yükleme ile paralel olarak çalıştırmak için ajax isteği için yeterince kullanılmayan bant genişliği bırakarak, gecikme ve gecikme ve suchlike tanıtmak istiyorum. Bunun için mevcut sol hiçbir bant genişliği kesinlikle var gibi yükleme bitene kadar Ancak, test makinesinde, AJAX isteği sunucudan herhangi bir veri almak olamaz.

HTTP istek başına mevcut bant genişliğini sınırlamak ki (Apache, PHP veya bazı Linux programında) sanal makine bant genişliği yönetimi çeşit kurmak mümkün mü? Örneğin böylece her isteği 1Mbps sınırlıdır, ancak birkaç istekleri aynı zamanda istemci ve sunucu arasında var olabilir? Ben bu yapılabilir eğer yükleme yerine yükleme aslında tamamlanıncaya kadar durmuş olma ilerliyor iken AJAX isteği verileri almak için izin vereceğini umuyorum.

Ben IPRelay adında bir yardımcı program denedim ama işe almak mümkün görünmüyor, ya da en azından istek başına sınırlayan bir şekilde yok.

0 Cevap