Neden 301 Yönlendirme kadar uzun sürüyor?

0 Cevap php

Siteme hızlandırmak için uzun bir tiredsome arayış içinde, ben bir şey yönlendirmesi ile yanlış anladım: Şu anda benim index.php PHP header location 301 yönlendirin ile tüm ana sayfası yönlendirmeleri kolları perma: website.com >> website.com/en/home and website.de >> website.de/de/home etcettera etcettera (20 civarında bu çok dilli web sitesi için) bu yönlendirmelerde yapmak için 6000ms için 200ms yerden alır. Çağlayan göz atın!

After that, the page loads in a thunderbolt's blink of an eye! What a waste of time wouldn't you say? What is the server doing all this time? After careful examination, my best guesse is: ITS DOING LAUNDRY!

I am almost giving up on PHP for this! Any and all clues to my puzzling prob are very welcomed +1

Apache/2.0.54 Fedora, PHP 5.2.9: A. gerçekleri göz önüne alındığında. hiçbir veritabanı var: yaklaşık 15 php ile sadece düz php dosyalarını bu) üstbilgi ve altbilgi ile sayfamı tamamlar içerir. YSlow Sınıf: 92/100! İyi bir sayfa Hızı: 93/100! javascript ve css kombine mümkün olduğunca vardır. Önbellek kontrollerimiz de (notlarına göre kanıtlanmış gibi) çok ayarlanmış görünüyor. 100 üzerinden bu 7 puan eksik nedir:. Keep-Alive (hosting ve İçerik Dağıtım Ağı kullanarak değil benim controll varlığımızın o eksik 7 puan ile yaşayabilir kullanarak, ancak bu hız büyük bir hit değil!

B. Ayrıca: Geçenlerde htacces aracılığıyla yeniden url kullanmak gerekir buraya büyük anlayışlar verildi. Nokta burada yanlış i düzeltmesi gerektiğini else alınmış, ANCAK, belki orada sometin olduğunu bana daha zor apache regex sözdizimlerinden için geçmeden önce.

C. hızlı yolu: yerine yönlendirme include amaçlanan ana, php, sonra tüm yükleri hızlı, ama url yeniden yazılamaz değildir: i sonra dilek halbuki, tarayıcı çubuğunda website.com oturur Bu website.com / tr / ev olmak için dahil. Bu PHP ile mümkün mü? Dahil + da, url geçerli adresini değiştirmek için?

screenshot

Sonuç:. Eğer index.php kullanarak veya htaccess kullanarak yönlendirebilirsiniz. (! Altında dahi cevaplara gelen herkese teşekkürler) sofar benim testlerin ikinci hız eşsiz görünüyor: çok daha hızlı yönlendirme bir php daha yönlendirebilirsiniz! ilk dns arama daha kısa için yönlendirme azaltır.

see here how to do this correclty for multilingual site

0 Cevap