Belirli bir vaka - AJAX aynı kaynak politikasını atlayarak

0 Cevap php

Ajax / JQuery kullanarak dinamik sayfa içeriğini yenilemek için çalışırken, benim küçük sorunu çözmek için bir yol olabilir, ancak ben merak ediyorum, SOP sorun ve kısıtlamalar hakkında öğrendim.

Daha kolay ben ilk iş akışını açıklayacağım anlamak için yapmak.

Ben e-posta yoluyla web sayfalarını alma yapmak, bu HTML e-postaları. Web sayfaları formu tamamlandıktan sonra veri depolamak için uygun web sunucusu (php) gönderilen bir şekilde HTML formları içerir.

Çoğunlukla benim e-posta istemcisi (biliyorum, burada hiçbir şey söyleme!) Olarak Outlook 2007 kullandığınızda, ancak e-posta "açılış" bazı güvenlik kısıtlamalarına, IFRAMES devre dışı bırakılır. Ben kopya tüm sayfa içeriğini, tarayıcınıza bir stand-alone web sayfası ve yükleri (Firefox) olarak dosya sisteminde kaydeder bir VBA komut dosyası kullanarak bu sorunu üstesinden geliyor.

Sayfa tarayıcıya yüklendikten sonra, adres çubuğu, yerel / dosya sistemi URL, gibi gösterir

file:///C:/Users/Bob/Desktop/outlookpage.htm

Burada hiçbir sorun kadar, gayet iyi çalışıyor; Şimdi sorun:

Ben SOP PHP sayfası dinamik web sayfası böylece engelleniyor, başka bir etki çalışan olarak görülüyor güncellemek için yüklenen devreye giriyor ancak o, jQuery.load kullanarak Ajax kullanarak dinamik güncelleştirme sayfa içeriğine diledi.

Ben bu aşmak için nasıl merak ediyorum.

0 Cevap