Eğer zlib sıkıştırma kapalı ile gziplemek olabilir

0 Cevap php

Gerçekten benim web sitelerinin en kapalı gerçekten hız eksikliği olarak web sitesi optimizasyonu ile hız kadar almak için çalışıyorum. I http://gtmetrix.com/ web siteme hızını test etmek için kullanıyorum.

Ben gerçekten yapmanız gereken tek şey, gzip sıkıştırmasını kullanmaktır. Ben çalışmak için almaya çalışırken yaş geçirdi ve ben yanlış gidiyor nerede çözemedim.

Ben web geliştirici araç çubuğu daha fazla bilgi tıklarsanız o gzip değil şekilde bu Decieving etkinken söyledi. Ben barındırma sağlayıcıları temas ve şu yanıtı aldım:

Unfortunately not, Gzip would cause too much load on our hosted servers therefore any similar programs would cause the same strain.

Bu yüzden etkin diyor bile, ben haktır Eğer php.ini dosyasındaki kontrol etmek için gerekenleri söyleyerek olduğumu düşünüyorum:

zlib.output_compression        Off       Off
zlib.output_compression_level  -1        -1
zlib.output_handler            no value  no value

Tamam, bu yüzden bu gzip sıkıştırmasını izin üzerine ayarlanması gerekir varsayıyorum. Bu doğru mudur?

Temelde Ben £ 70 bir ay gziplemek için izin vermek için özel bir sunucu için gitmek zorunda kalacaktı.

Ben de soruyorum ne olduğunu tahmin: bu hosting sağlayıcısı tarafından etkinleştirilmiş olmadan gzip sıkıştırmasını utillise için PHP kullanarak bir yolu var mı? Ben birçok seçenek ancak bugüne kadar başarılı hiçbiri denedim.

Teşekkürler

0 Cevap