Sunucu Erişim olmadan JQuery için GZIP Sıkıştırma

0 Cevap php

hepsi. Ben 130KB altında her sayfa ile bir web sitesi oluşturmak için gerekli. Ben g-sıkıştırılmış olduğunda JQuery 1.4.4 ~ 28kb olduğunu biliyorum, ama 77KB bu özel görev için sadece çok fazla olduğu, minified oluyor. Ben zaten her sayfada bir uygulama veya başka JQuery kullanarak tüm siteyi inşa etmişlerdir, bu yüzden hurdaya boşa zaman günlerini anlamına gelecektir.

Aklınızda ile,

Sunucu ucunda yapılandırma dosyaları değiştirmeden: 1) "gzip Content-Encoding" eklemek için bir javascript dosyasına içerik başlıklarını ekleyebilir miyim? Ben üniversite sunucusuna yükleyerek onları, ama ben yapılandırma erişimi yok. Cevap başlığından, sunucu: Apache/1.3.26 (UnitedLinux) mod_ssl/2.8.10 OpenSSL/0.9.6g PHP/4.2.2 mod_perl/1.27

2) Phpinfo dosyasından, ben ZLIB sıkıştırma etkin olduğunu biliyorum, ama "zlib.output_compression" değildir.

3) Ben bu. Htaccess kullanılarak yapılabilir gerçekleştirmek. Ancak, mümkünse ben onların sunucu yapılandırmasını değiştirmeye çalışıyorum okul düşünmeyi istemiyorum çünkü, bunu başka bir şekilde yapmak istiyorum.

4) Will xhr en setRequestHeader yöntemi burada çalışmak, ya da uyumsuz dosyalar için sadece iyi olduğunu?

Ben bu kısa haber ve tüm biliyorum, ama benim final sunumu yarın, ve benim site boyutu sınırın üzerinde ise ben bir ton puan kaybedersiniz. Herhangi bir yardım çok takdir!

0 Cevap