. Load () veya $ üzerinden içerik almak için nasıl., Bu hat ile) (olsun

0 Cevap php

merhaba :) ben kullanıyordum bu modal ajax yöntemi ile php almak konusunda bir veya iki gün önce bir soru yayınlanmıştır. Ben biraz bu konuda gitmek için doğru yolu buldum, ama şu (tabii ki lol) İşte bana sorunları veren bölüm şu var yapmıyorum bir şey hala var:

   jQuery('div that holds content').fadeIn(200).css({ 'width': Number( popWidth ) });
    $('').load('/something/somewhere/this #content');

Benim tarayıcıda aktiviteyi kontrol Yani, safari kullanarak im, ve bir yerel sunucu (MAMP), o her tıklama ile içerik yükleme, VE açılır çıkar yukarı olduğunu gösterir, ancak hiçbir içerik. Ben sadece gizli div üzerinden içerik aldığınızda, tabii, anladım. Bu benim önlemek için çalışıyorum budur. şimdi ben gizli olarak benim altbilgi div saklanmış ki var. Onun gerektiğinde ben yerine sadece yerine ona bir sayfa erişilen her zaman yükleme, bir çağrı yapmak istiyorum.

you can go here to see the whole script i posted in my last question: How to use ajax to show php in a modal pop up

Herkes herhangi bir fikrin var mı? I .load() bir istek belirli içerik kapmak, ama o ve $.get() ben de denedim arasındaki büyük fark emin değil im yeteneğine sahiptir, ve ben aynı sonuçları elde okumak . Im wordpress kullanarak ve WordPress adlı ajax istekleri gibi hiç düzgün çalıştırmak, bu yüzden benim kodlama i'ts, onun değil yerel bir sorunu biliyoruz lol

Ok .... Im :) yazarak yapılır

0 Cevap