PHP ile e-posta yönlendirme

0 Cevap php

Biz bir gelen kutusu her on dakikada bir denetler cron'ed PHP komut dosyası var. Bu betiğin amacı biz verdiğimiz SMS bildirim hizmeti için işlevsellik "çıkmak için DUR" idare etmektir. Script e-postanın başında kelime "DUR" ile herhangi bir e-posta bulursa, bizim bildirim veritabanından kullanıcı kaldırmak.

Bizim üsleri kapsayacak şekilde, biz birkaç kişi alması (bir takma isimdir) bir başka e-posta adresine iletilmesi için yukarıdaki kriterleri karşılayan ve saatlik kontrol yoktur herhangi bir e-posta istiyorum. Ancak, biz bu PHP script e-postaları iletme sorunlar azalıyor.

PHP mail function nasıl çalıştığını bilmek, biz posta önce başlıklarını takın gereken oldukça açıktır. Ancak, MIME çok parçalı e-postaları her zaman engeller ve herhangi bir base64 kodlanmış ekleri de dahil olmak üzere bir metin garble olarak gönderilen olsun.

Herkes bir e-posta mesajı almak ve bir PHP komut dosyası kullanarak düzgün üzerinde iletmek için basit bir yol biliyor mu?

Biz PHP 5 yerleşik yerli IMAP fonksiyonlarını kullanarak ediyoruz. Ayrıca PEAR Posta modülüne erişim var. Ancak, Google arama yaparak herhangi bir örnek veya benzer görevleri yaparken insanları bulmak mümkün olmuştur.

0 Cevap