Codeigniter: modelleri ve denetleyicileri, modelleri ve modelleri, kontrolörleri ve denetleyiciler arasındaki değişkenleri kullanmak için en kolay yolu

0 Cevap php

Bu imkansız mı?

Ben kodumu bazıları temizlemek ve ait oldukları sadece nerede modellerde db sorguları koymak ve kontrolörleri kontrolörleri ait tüm diğer kodu koymak düşündüm.

Şimdi tanımsız değişken hataları elde tutmak. Bir sorun değil ama ben dosyaları arasındaki değişkenleri çağırmak için nasıl çalışmak çalışıyorum Hangi.

Ben rastgele kıyım kayıt oluşturulur basitçe gibi olur .. ben kullanıcıların e-posta gönderilir "hesabını etkinleştirmek için burayı tıklatın" bağlantısını çapa kullanmak değişken çünkü değişken içinde saklanır.

Ben de 1 veritabanında kendi hesabını ve update "durumu" onaylamak için kullanıcı için sırayla .. veritabanında saklanan biri ile kendi e-posta URL sonunda öyle uri karma karşılaştırır yöntemi aynı değişkeni kullanın (aktif).

Gerçekten bazı tavsiye seviniriz. Bu öğrenme süreci zevk alıyorum. Uyku kaybetme ama bana mantıklı düşünmek yapmak gibi zevk.

0 Cevap