PHP CLI, Windows 7 CMD ve CLS / FF birlikte almak gerekir.

0 Cevap php

Tamam, şimdi ben bunu gerçekleştirmek için bir yol her yerde arıyor ve internette görünüşte kimse kadar ne bilir. Ve internet ben bunun Google'ın kapsamını demek.

Ben Windows 7 (x64 Nihai) fantezi komut istemine PHP CLI çalıştırmak için PHP bir terminal uygulaması yazıyorum. Programında, ben ekranı temizlemek istiyorum. Ekranda görüntülenen veri hatlarının herhangi bir miktarını kapsayan karakter herhangi bir miktar olabilir. Ben satırbaşları kullanarak herhangi bir silme karakter hack veya talimatları istemiyorum. Ben ekranı temizlemek istiyorum.

CMD yok sadece bir fantezi CLS komutu vardır. Ben PHP satır system('cls'); veya (kullanmak için söylenir bir cevabı system("command /C cls");, hangi işe yaramadı dahil) net ekran komutu yürütmeden herhangi bir varyasyonu çalıştırdığınızda Yani, terminal Venus çıktılar sembolü. Işareti kız, onu aramak istediğiniz ne olursa olsun "ters kutsal el bombası",. Olarak çıkıyor, bu görünüşe satır besleme karakteri göstermek için bazı yoludur (Terminal aslında olması gerektiği gibi davransaydı, ekranı temizlemek hangi.)

Neden PHP CLI CMD bir kız gösteren bu ekranı temizlemek yapacak düşünüyor ve nasıl actually net CMD alabilirim? Ben, bunu bir satır besleme karakteri göndererek bunu bir kız sembolü göndererek, o cips ve çerez gönderme ve güzel şeyler her türlü denedim. Hiçbir şey çalıştı. Yani ekran sonsuza dek yeniden çizmek şey varken can sıkıcı olabilir hayal olabilir, hangi belirsiz kalacaktır. Neyse, senin yardıma açığız.

0 Cevap