Facebook Graph API üzerinden mesaj gibi

0 Cevap php

HI! Ben .. ben .. ben .. öyle olması gerektiğini düşünüyorum, bu kodu yapıyorum, ama görünüşe göre işe yaramıyor facebook PHP SDK ile bir yazı, ya da başka bir şey mi istiyorum facebook PHP SDK ile küçük bir sorun var verilen hata kodu , PHP SDK POST isteği bu tür (oluşturulan bağlantı kesinlikle iyi olduğunu) bilmiyorum edilir. Ne Facebook Geliştiriciler sayfasında gördük aynı hakkında .. Curl komutu bir örnek vardır, ve ben PHP SDK Curl (Propably) üzerinden bu isteklerini yapıyor.

$this->getFacebook()->api("/"+$id+"/likes", 'post'); Bu benim kod kullanıyorum ve (Facebook API İstisna desteklenmeyen sonrası isteği) çalışmıyor ne olduğunu.

Belki, benim kod kötü sözdizimi var, ama, benim Profil bir statü göndermek istediğinizde, örneğin, bunun üzerine (I Grafik API üzerinden bu verileri almak için çalıştı oldu .. bana şaşkın bir başka nedeni çalışıyor dokümantasyon sayfasında yazılır, ben gibi bir adresi kullanmak gerekir graph.facebook.com/POST_ID/likes) ...

You can comment on or like a post by posting to https://graph.facebook.com/POST_ID/comments and https://graph.facebook.com/POST_ID/likes, respectively:

curl -F 'access_token=...' \ https://graph.facebook.com/313449204401/likes <=this is from facebook documentation

Ve tüm bu istekleri ya da komutları (sevme olanlar, yorum Ben henüz denedim) bir JSON dizi içeriği herhangi bir mevcut seviyor beni geri koyarak, ama benim gibi hiçbir yerde.

Herkes bazı olasılık varsa Orada FQL gibi diğer SKDs vardır, ama ben onunla herhangi knowlegde değil var, bu yüzden standart PHP SDK kullanmak için oldukça gibi (ama .. PHP bir yazı gibi nasıl? Ne yapacağını biliyor mu PHP SDK dan örnek FQL aramak için nasıl, burada ben :))

Lütfen yardım edin ..

0 Cevap