Soruları gösteriliyor &

0 Cevap php

Ben MySQL veritabanında 3 tablolar var.

Bu alanlar ile questions_table:

  1. question_id (soru için benzersiz kimlik)
  2. question_name (sorunun adı)
  3. question_positionID (the position of the question, I need this because the admins are able to change the positions of the questions in the html form in the frontend. I use this to display the questions in the form appropriately)

Bu alanlar ile questions_users_relationship_table:

  1. questions_answers (this is the field where it stores what the users answered in the frontend form)
  2. user_id (this is used to connect to the users table, when loading the specific user's answers to the form)
  3. question_id (this is used to reference the question in the questions_table)

Bu alanlar ile USERS_TABLE:

  1. user_id (benzersiz id)
  2. username (adından da anlaşılacağı gibi, kullanıcı adı)
  3. password (adından da anlaşılacağı gibi, şifre)

Ben yöneticileri bir biçimde soruların konumunu değiştirmek ve değiştirmenize olanak sağlar web sitesinde bir admin bölümü oluşturmak zorunda çünkü Yani, eee .. veritabanında bu 3 tablolar neden nedenidir. Bu nedenle de questions_table question_positionID alan için neden. Ben soruları listeleme sorunu ve konum değişikliğini yapmak için yöneticiler için admin bölümünde, ilgili cevapları (i question_positionID alanında mysql tablosunu güncelleştirmek için ajax drag n drop kullanılır) var ..

Benim sorunum önyüz html formun kendisi yatıyor. Veritabanında, ben sadece soruları saklanır ve aynı zamanda ilgili tablolarda da cevaplar .. ve (örneğin bir soru ne tür saklamak yoktu çünkü: Bir cinsiyet soru onun cevapları (Kadın / Erkek) için radyo düğmelerini kullanabilirsiniz ya da olabilir belki .. kutusu bir damla şeklinde cevapları) ile Ülke alanını sahiptir alanına hitap Yani, önyüz html biçiminde, ben ilgili user_id için soruları ve cevapları listelemek için nasıl emin değilim dayalı resmedebilirler hala question_positionID ve düzgün doğru form öğeleri görüntülemek istiyorsunuz (örnek: listeden açılan kutulara değeri ile açılan ile ilgili sorular, radyo düğmeleri cevaplar ile soruları doğru ilgili radyo düğmeleri kontrol olacağını, ve vs vs) ..

Ben .. Birçok kişi PHP ve mySQL ve yavaş yavaş örnekler ve çevrimiçi öğreticiler aracılığıyla öğrenme ben bir uzman .. bunu bilmek isterdim inanıyorum Yani siz benim bu soruya ışık tutacak eğer bunu takdir ediyorum ..

0 Cevap