Benim webapp performansını artırmak için daha fazla bir şey yapmak gerekiyorsa bazı düşünceler ve tavsiyeye ihtiyaç

0 Cevap php

Ben verileri görüntülemek için ajax bir çok kullanan bir webapp üzerinde çalışıyorum ve ben, vb app hızlandırmak ve bant genişliğini azaltmak için yapabileceği başka ne herhangi bir tavsiye alabilir merak ediyorum

Ben çevre için PHP, MySQL, freeBSD, Apache Tomcat kullanıyorum. Ben kendi sunucusu ve tüm yapılandırma dosyaları, vb tam erişime sahip

Ben gzip deflate sıkıştırma apache http.conf dosyasında açık var. Ben karartılmış ve minified tüm. Js ve oylandı. Css dosyaları.

Benim webapp bu genel bir şekilde çalışır. Sonra index.php sayfasında kullanıcı toprakları giriş. Ana sayfada Tüm bağlantılar dize html almak ve ana index.php sayfada bir div yerde içinde görüntülemek bir. Php sınıf okuma işlevini ajax çağrıları vardır.

Html dönen işlevlerin çoğu gibi dizeleri dönüyor:

<table>
    <tr>
       <td>Data here</td>
    </tr>
</table>

Zaten ana index.php sayfası var, çünkü tam "<html><head>" şeyler dönmek yok.

Ancak, döndürülen html dizeleri kodu kolay okuma vb sekmeler, boşluk, yorumlar, biçimlendirilir. Ben bu sayfaları küçültmek ve sekmeler, yorum, boşluk kaldırmak için zaman gerekir? Yoksa nedeniyle sunucuda. ​​Php sayfaları küçültmek için göz ardı edilebilir?

Ben webapp yapılandırılmış ettik yolu bant genişliği sorunları neden oluyor eğer ben anlamaya çalışıyorum ve ben. Php sınıf dosya boyutunu azaltabilir eğer ben onları azaltarak bazı performansını artırmak sanırım. . Php sınıfların çoğu büyük varlık 99KB 40-50KB vardır.

Hız, ben memcache kullanarak düşündüm, ama aslında sonra eklemeden değer ve ben oldukça nasıl uygulamaya bilmiyorum gerçekten bilmiyorum. Sunucuda açık herhangi bir önbelleğe olup olmadığını bilmiyorum ... Ben tarayıcıya kadar ... Ben çok iyi önbelleğe alma arenada tecrübeli değilim yapmamışlar sanırım.

Şu anda site yavaş görünmüyor, ama ben sadece kullanıcı değilim ... Ben sadece merak ediyorum onun değerinde ekstra çaba eğer.

Herhangi bir tavsiye, veya makaleler duyacağız.

Şimdiden teşekkürler.

0 Cevap