Birlikte 2 veya daha fazla değerlerini birleştirerek PHP Array

0 Cevap php

Ben 2 birlikte bir dizi değerleri yerine diğer geçersiz birleştirmek mümkün olup olmadığını ve ne kadar meraklı biliyorum duyuyorum. Ben size bir örnek göstereceğim:

Ben bir CSV dosyasından bir veritabanına alanları eşleme bir form var. I çalıştırıyorum sorun, örneğin benim veritabanında 1 adres alanına birleştirilecek gerekir 2 adres alanlar vardır söylüyorlar. (IE: Aşağıdaki fotoğraf)

alt text

Ben $ _POST [] dizi baktığınızda Yani benim sorunu geliyor. Bu 2 İÇ Seçilmiş ADRESLERİ ve ithalat SON seçilen ev adresi ile benim veritabanına olduğunu gösterecektir.

Nasıl 1 içine bilgilerini birleştirebilirsiniz. Nasıl bu benim sorun üzerinde yeterli bilgi verir inşallah, sen özel bir şey gerekiyorsa lütfen bana bildirin.

Ben tüm diziler ile uğraşıyorum ve benim veritabanına göndermek zaman ben bir yansıması sınıfını kullanmak gibi, döngü bir dizi gerektirir. Bu mantıklı umut ...

Any light would be appreciated on this matter. Cheers,

Ben geri oldukça değerlidir, ben senin yanıtları ile varsa sorun ben bu dinamik olacak gibi adresi [] olmak benim girdileri oluşturmak mümkün değil ve ben bir adrese ayarlanmış ve hangi olur hangi bilemezsiniz belki de 'telefon' olarak ayarlanması ... Ben bu yeni resim anlayışı içinde biraz yardımcı olur umarım.

(Kısaltılmış) kodu bazı:

<select name="Home_Address_1"> // name is dynamically generated from the CSV headings
  <option>...</option>
</select>
<select name="Home_Address_2"> // name is dynamically generated from the CSV headings
  <option>...</option>
</select>

0 Cevap