Garip: diğer hız yönlerini dwarfing başlıklarına kaynaklanan gecikme!

0 Cevap php

Çeşitli speedtest web sitelerinde, hangi arasında site perf.com I header yüklemek için web sitesi için nispeten büyük gecikmeye neden bakın. Diğer speedtest listelerinde i yani, aynı görmek: bağlantı, Sorgular, gidermek iken, vücut header tuhaf bir şekilde uzun bir zaman alacak gibi görünüyor, tüm iyi. Belirtilmesi gereken bir not. Jpg dosyaları bir php komut dosyası tarafından oluşturulan çok küçük minik olmasıdır. (Bunların boyutuna bakmak: küçük!)

Çeşitli çalışmalarda, örneğin aşağıda iki printscreens, iki hafta arayla ayarlamak i daha fazla veya daha az aynı sonucu edildi: diğer yönleri kaynaklanan gecikmeleri dwarfing büyük sarı barlar.

Q1. Interpreting Chart: i düzgün hiç bu fotoğrafları yorumlama muyum? Sarı yavaş yük (yavaş internet bağlantısı, yavaş recolve vb, ve grafik headers de blaimed gereken çok kontrastlı olmayan kombine birçok faktöre nedeniyle aslında bir "kirli" gecikme olabilir mi?

Eğer benzer bir boyut / yük ile kendi web sitesi test çalışırsanız Q2. Rule Out Odds: http://site-perf.com, sen ben almak gibi benzer bir grafik alabilirim?

Q3. Whats Causing Yellow: görülen nispeten yüksek oranlarda neden olabilir ne tür sonuçlara (resim) bakarak, header olarak tanımlanır ne gibi neden?

Q4. Clues & Remedies: I / Burada sarı kaybedilen zaman yüzdesini azaltmak için, ne deneyin olabilir?

Çok teşekkürler +!


PIC1 alt text


PIC2 alt text

0 Cevap