Diğer değişkenleri kullanarak PHP dizeleri oluşturma ... elle çalışıyor, bilemiyorum nasıl otomatik olarak

0 Cevap php

Ben mysql veritabanından çekilen verileri kullanarak otomatik olarak oluşturulacak bir değişkeni almak için çalışıyorum. Ben veri özgün şeklini andıran bir çeşit veritabanından çekilen ediliyor biliyorum, ama veri elle yazdığınız ve bir dize atanan veri olarak aynı hareket etmez.

Örneğin, bir mysql tabloda bir hücre diyorsa ...

I said "goodbye" before I left.
She also said "goodbye."

... Ve ben elle kopyalayıp / yapıştırın ve gerekli kaçar ekleyin ...

$string1 = 
"
I said \"goodbye\" before I left.
She also said \"goodbye.\"
";

... Bu eşit değildir ...

$string1 = $mysqlResultArray['specificCellWithQuoteShownAbove']

Ben $ dizge1 hem sürümlerini yankı ve çıkışını görüntülemek İlginçtir, onlar tam olarak aynı gibi görünür. Ben oluşturduk çeşitli fonksiyonları arasında koyduğunuzda Ama onlar aynı işlevi yoktur. Açıkçası, ne istediğiniz değil - ben manuel kopyala / yapıştır yöntemini yaparsanız işlevleri sadece çalışır.

Ya da ikisinin bir kombinasyonu - Ben satır sonları veya kaçar ilgisi var emin değilim. Her iki dizeleri yüzeysel aynı iken, onlar görünüşte işlevsel olarak farklıdır ve ben nedenini bilmiyorum.

Peki nasıl elle mysql girişinden içeriğini yapıştırarak ve bunun yerine veri sorgulama ve manuel kopyalama / yapıştırılan dize olarak eşdeğer tam işlevsel olduğunu, böyle bir şekilde $ dizge1 atamadan / kopyalama olmadan $ dizge1 oluşturabilir?

0 Cevap