Takın ancak bundan sonra 1000 kayıtları ve ignoresall kayıtları kadar ekler

0 Cevap php

i [kullanıcılar tarafından izin veriyorsa] müşteri kişisel mesajları ve yangın e-posta bildirimleri depolayan büyük bir veritabanı var. Bazı kullanıcıların arkadaş onların tüm ağa mesaj gönderme seçeneği var. bazı kullanıcılar kendi ağında 5000 arkadaşlarım var onlar 5000 yılı arkadaşlarınıza mesaj gönderiyor olacak ve sistem bir tabloya tüm iletileri depolar bütün ağı seçin eğer öyleyse. sorun 1000'den fazla kayıt eklemek ve ilk 1000 sonra bütün ekler yok sayıyor ki bu i. paket boyutunu, bulk_insert_buffer_size ama yine de şans yok artmıştır. Sistem raporlar için başka bir tablodaki bilgi bazı depolar bu yana, her ekleme yeni ileti kimliği döndürür. nedeniyle bu i "tabloya (column1, Sütun2) takın değerleri (değer1, değer2), (değer1, value2) .... vb" kullanamazsınız

masa motoru InnoDB, MySQL sürüm 5.1.3 ve amazon web hizmetleri barındırılan. tüm istediğim bir anda 1000'den fazla kayıt ekleme, bu sorunu düzeltmek için. Daha önce belirtildiği gibi, iyi çalışıyor ama sadece 1000 kadar kayıt ve sadece bundan sonra tüm kayıtları sayar.

Ben her arkadaş için mesaj eklemek için} {) (php foreach kullanarak ve e-posta varsa, kullanıcıya bildirim yollayacağım. Bu foreach () {} da raporlar üretmek için [sadece 3 sütun] başka bir tabloda aynı kayıt ekler.

0 Cevap